ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ LA STUDIO TATTOO

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΜΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ TATTOO!


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

LA STUDIO TATTOO

Το LA Studio Tattoo είναι ένας από τους πιο εξοπλισμένους χώρους όσον αφορά την τέχνη του tattoo και όχι μόνο. Ο Λουκάς Αρμάος δημιουργεί τα μοναδικά σχέδια tattoo που αποτυπώνονται επάνω σας ως έργα τέχνης από το 2006. Για την ακρίβεια ο καλλιτέχνης μας είναι στον χώρο 14 χρόνια και μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

SOLARIUM 4G

Στο χώρο μας λειτουργεί Solarium 4G χωρίς ηλιακή ακτινοβολία για ασφαλές μαύρισμα. Έχοντας διανύσει 11 χρόνια plus στο χώρο του τατουάζ στον Κορυδαλλό το Studio Tattoo Loukas Armaos καινοτομεί για άλλη μία φορά φέρνοντας στο χώρο του ότι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί στον τομέα του Solarium.

BODY PIERCING

Στο Studio Tattoo θα βρείτε επίσης τμήμα body piercing. Οι βελόνες είναι μίας χρήσεως, οι οποίες ανοίγονται μπροστά σας και τα κοσμήματα που χρησιμοποιούνται είναι από χειρουργικό ατσάλι καθώς παρέχεται εγγύηση αυτών για την αυθεντικότητα και την γνησιότητα τους.

DR. MÜLLER BEAUTY LIGHT THERAPY

A session in the Dr. Müller Beauty Light Therapy device provides a unique combination of three beneficial light sources – Red, Green and Blue Light – for rejuvenating, smoothing and detoxifying your skin. This scientifically proven therapy ensures to give you a healthier and younger looking appearance.
© 2006 - 2020 www.studiotattoo.gr LA Studio Tattoo, Loukas Armaos.
Address: Psarron 50, Korydallos, P.O. Box. 18120, Hellas.
Phone: +302104946226. Mob: +306938152704.
Loukas Armaos is a Tattoo Artist, Painter and Piercer Since 2006,
Founder and Owner of LA Studio Tattoo in Piraeus.
15 years guaranteed experience. All Rights Reserved.
Our website is secured by Comodo Positive SSL.
Designed with Love and Respect by Anastasios Plus.